NIEK DE VRIES

Foto van Niek de Vries Vrixx Producties

Dat ben ik! 

Ik houd van filmmaken, muziekmaken & stamppot. Ik houd me bezig met korte films, videoclips & mockumentary’s. Drummen in bands en zweverige loops maken vind ik ook tof.

Ik ben nieuwsgierig en interesseer me voor veel dingen. Ik vraag mij vaak af waarom de soms zo doodnormale dingen in het leven vanzelfsprekend zijn. Waarom zijn er ongeschreven gedragsregels? Waarom is iemand zoals ie is? Fascinerend. 

WERKEN MET MIJ

HOE IS DAT?

Mijn enthousiasme steekt je waarschijnlijk aan. Ik houd van een casual omgang, daarop voel ik me het best. Ik vind dat de werksfeer goed is wanneer er geen spanningen zijn maar we op leuke wijze een prachtproduct kunnen maken. Je zult ongetwijfeld ongezouten meningen, grappen en grollen en ander leuks te horen krijgen. 

Ik sta open voor jouw visie. Vaak krijg ik door de kijk van een ander interessante contrasten voor ogen, of weer totaal nieuwe ideeën. Kom maar op! Deskundigheid over apparatuur en techniek vind ik ook erg belangrijk. Ik besteed er veel aandacht aan dat mijn apparatuur tiptop in orde is, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. (alhoewel verrassingen soms ook heel leuk zijn) . 

ENKELE QUOTES:

JOOP

ALJO MEUBELEN

“Mooi resultaat en snelle service”

SANDER

ORANGE EFFECT

“Niek werkt ontzettend hard, gaat goed met feedback om en staat altijd voor je klaar!”